Leif’s Ford -32 “Rat Rod”:hotRod03Claus Ford -63:HotRod08

Anders’s flotte rustne -54 Chevy 3100:HotRod06

Niclas: Ford -32 Pic Up Hot Rod:HotRod05

Flemming Pontiac GTO:

HotRod21

Concource d’elegance

Alle fik 1,2 og point som skulle uddeles efter ens egen smag / mening til den flotteste/mest naturtro/ sjoveste/eller hvilken som helst anden kriterium, som den enkelte valgte at bruge.

Anderes vandt med 14 point foran Jan med 13 og Leif med 9 points, Claus 5, Henning 4 og Niclas 3 points.

Drag racing

Første diciplin i dagen program var Drag Racing. Flere havde store problemer med at få sat en kvalifikations tid uden at tyv starte, men til sidst fik all noteret 3 tider hvoraf den bedste var gældende.

Der køres sÃ¥ efter “8 Team “Seeded” Double Elimination Tournament Bracket”:

1. runde: 1) Kris vinder over Anders,2) Henning vinder over Flemming, 3) Jan vinder over Claus og 4) Leif  vinder over Niclas

HotRod11

2 runde: 7) Henning vinder over Kris,8) Leif vinder over Jan, 5)Flemming vinder over Anders, 6) Niclas vinder over Claus,

3 runde:11))  Leif vinder over Henning og er dermed i finalen fra “vinder barcket”, medens der mangler en masse i “taber bracket”: 9) Jan vider over Flemming, 10) Kris vinder over Niclas, 12) Jand vinder over Kris

4 runde: 13) Henning er nu trÃ¥dt ind i “taber bracket” og vinder heat 12) over Jan. Dermed er Henning i finalen!

5 runde: Leif vinder igen over Henning og tager dermed den samlede sejr!

Street

SÃ¥ er vi fremme ved den mest “normale” diciplin pÃ¥ dagen almindelig race med 4 minutter per spor!

Men den her type slotcars kører jo ikke helt så godt når banen har sving og mange af bilerne var helt klart ikke så velegnede til banekørsel, som de var til at kører lige ud. Og mange havde store problemer med at komme rundt i de mest snævre kurver på inder sporet, hvor store hjul uden skærme nemt kunne fange autoværnet og sende bilen af sporet.

HotRod02

Round robin med alle 8 deltagere og 4 minutter pr. spor.

Leif lagde hårdt ud og fik et lille forspring i hans første stint, men Jan  var ikke langet efter og da Leif var oversidder i de næste 3 stints kunne han se til medens Jan med sikker kørsel bragte sig sikkert i front. Henriksen junior havde også super meget fart på og var kun 3 omgange efter.

HotRod13

Henning “sidte øjebliks” Corvette Gasser kørte forbavsende godt pÃ¥ banen ogsÃ¥ og han blev tæt fulgt af Claus der i den kæmpe store Ford med en meget amerikansk flyder kører stil, hvor karoossen krænger vidt meget i alle siving og røven næsten rammer banen nÃ¥r der bliver givet gas og frontet peger mod loftet.

HotRod15

Kris havde problemer med en løs motor i Cobra’en og Flemming Pontiac er helt bestemt bedst nÃ¥r det gÃ¥r lige ud.

HotRod14

Anders pick up sled under et højt tyngepunkt og skulle virkelig “listetes” rund for at blive i sporet.