Status pr. 29/8

Byggeriet er nu gået ind i sin sidste fase – vi mangler montering af backbone og strømforsyning – boarders og bander og vi synes det begynder at se godt ud, vi håber på en opstart af testkørsel af banen i Oktober måned.

Billed af banen set fra kører podie.

Klubben er lukket på ubestemt tid

Nu er banen taget ned og vores klublokale er tømt – når vi finder et andet lokale forestår der et større genopbygningsarbejde af banen, vi forventer en genopbygningsperiode på ca. 1/2 år inden vi kan komme til at køre igen efter at lokalesituationen er løst. Følg med på vores hjemmeside om vores situation – der vil løbende blive opdateret hvis der kommer nyt. Vi er stadig interesseret i at høre fra dig hvis du skulle høre om et lokale ( mindst 70 m2 ) der kan lejes. Klik for at sende en mail.

Klubben lukker midlertidig

Så er 22 års mandagshygge, polterabendrace, firmaarrangementer, fødselsdage og ikke mindst talrige racerløb på vej ned i flyttekasser til en usikker fremtid. Det er lidt trist.

Lidt uddybende forklaring: I sidste uge fik vi at vide, at vi skal være ude d. 1/8 da vi er blevet opsagt af udlejer. Så vi har lidt travlt. Indtil vi finder en anden løsning kan vi desværre ikke lave arrangementer. Følg med på vores hjemmeside vedrørende status på vores situation.

Skulle du kende en der har et lokale til leje i Ikast eller omegn på min. 70 M2 er vi interesseret i at høre fra dig på mail.